Neem contact op met VanLoonCommunicatieCoaching KLACHTWAARDIG? Waargebeurde verhalen over klachten in de fysiotherapie

Over ons

Van Loon Communicatie Coaching is een gespecialiseerd communicatiebureau waarin Lidwien van Loon als spin in het web zit. Om haar heen heeft ze professionele trainers, acteurs en tekstschrijvers verzameld die opvallen door hun uitstraling en deskundigheid. Omdat alleen perfectie gecombineerd met persoonlijke kracht levert waar de klant om vraagt.

Lidwien van Loon is de drijvende kracht achter Van Loon Communicatie Coaching. Met ruim 25 jaar ervaring als communicatiespecialist weet ze wat mensen beweegt. Op sympathieke maar doortastende wijze versoepelt ze de communicatie. Luisteren is daarbij haar belangrijkste instrument.

Ze maakt graag mensen enthousiast om initiatief te nemen en knelpunten vanuit een ander perspectief te zien. Snappen wat de belangen van de ander zijn, dat is haar succesfactor. Daarin wordt ze als daadkrachtig ervaren met een sterk gevoel voor kwaliteit. Ze hecht aan een plezierige interactie met de mensen met wie ze samenwerkt. Daarin waardeert ze een professionele omgang en een goed gevoel voor humor.

Ze deelt haar ervaringen graag met mensen die een opbouwende interactie in hun organisatie waarderen en die in kwaliteit willen groeien. Een telefoontje of een e-mail is genoeg om haar uit te nodigen voor een vrijblijvend bezoek.

Neem dus vooral contact op.

 
VanLoonCommunicatieCoaching op Twitter VanLoonCommunicatieCoaching op LinkedIn